Is this email not displaying correctly? View it in your browser.
TICKETVERKOOP VAN START!
AMBACHT IN BEELD FESTIVAL 2019
28 en 29 september in de Hallen (Amsterdam)
Image description

Ticketverkoop van start! Vanaf vandaag, zondag 1 september, kun je online tickets kopen voor de workshops en masterclasses tijdens het Ambacht in Beeld Festival 2019. Het festival vindt plaats in De Hallen in Amsterdam op zaterdag 28 en zondag 29 september en staat geheel in het teken van ambachtelijk meesterschap. Ruim vijftig ambachtslieden uit binnen- en buitenland delen hun kennis en ervaring met het publiek. Op onze website vind je een overzicht van alle programmaonderdelen en ook een handig blokkenschema. Op beide festivaldagen vinden de workshops en masterclasses tussen 11.00 en 18.00 uur plaats. Toegang tot het Ambacht in Beeld Festival 2019 is gratis, maar voor deelname aan een masterclass of workshop, heb je een ticket nodig. Dit koop je via de buttons op de programmapagina. Prijzen variëren al naar gelang het materiaal dat gebruikt wordt en het eindproduct dat je mee naar huis neemt.Tijdens het festival kun je ter plaatse tickets kopen, maar om zeker te zijn van een plekje, is het raadzaam online te bestellen. Kijk voor uitgebreide informatie over het bestellen van tickets op onze site.

Van harte welkom!

Image description
Image description
Image description

Kennis maken met ambachtelijk meesterschap

De Passage van De Hallen wordt tijdens het Ambacht in Beeld Festival omgetoverd tot openbare werkplaats. Er zijn demonstraties en toegankelijke workshops voor alle leeftijden. Voor studenten, professionals en andere geïnteresseerden biedt het evenement verdiepende masterclasses door internationale meesters.Het festival wordt feestelijk geopend op vrijdagavond 27 september in de Filmhallen, waar op zondagochtend 29 september ook een aantal korte films over ambacht wordt vertoond, gemaakt door basisschoolleerlingen uit heel Nederland.  

Zondag 1 september: voorproefje festival met calligraffiti


Voor snelle lezers van deze nieuwsbrief: vandaag vieren wij de start van de ticketverkoop met kunstenaar Daan Wille (TeamBlazin). Bij de Maker Store in De Hallen in Amsterdam kun je Daan vanaf 11.00 uur aan het werk zien terwijl hij een mural maakt. Om 14.30 uur geeft hij daar een gratis inloop workshop calligraffiti als voorproefje op het festival!We hebben ook een hele mooie expositie in de Maker Store zelf: daar is de hele maand werk te zien van ambachtslieden die op 28 en 29 september aan het festival deelnemen. Wees welkom!

Symposium in Pakhuis de Zwijger op dinsdag 17 septemberVoorafgaand aan het festival organiseren wij een verdiepend symposium in Pakhuis de Zwijger op dinsdagavond 17 september. Het belang van ambacht voor innovatie en duurzaamheid wordt vanuit verschillende invalshoeken (antropologie, economie en archeologie) belicht. Kijk voor een overzicht van de internationale sprekers op onze website. Aanmelden voor het programma kan via deze link

Over onsHet Ambacht in Beeld Festival richt zich op ambachtelijk meesterschap en wil een breed publiek op interactieve wijze inspireren. ​​​​​​​Met jaarlijks in september een tweedaags 'live' festival in De Hallen in Amsterdam, een verdiepend symposium, een educatief programma, een internationaal film- en lezingenfestival in het voorjaar én een festival in New York City bieden we een aansprekend programma voor jong en oud.

Facebookicon
Twittericon
Instagramicon
Facebookicon
Image description
If you want to unsubscribe, click here.