Is this email not displaying correctly? View it in your browser.
Image description
Invulling bedrijventerrein Keiberg-Vossem kan starten

Interleuven ontwikkelt in samenwerking met de gemeente Tervuren het bedrijventerrein Keiberg-Vossem, gelegen aan de Leuvensesteenweg (N3) op de grens van Tervuren en Bertem. De aannemer startte begin 2019 met de aanleg van de infrastructuur en deze werken vorderen goed. Ondertussen werd ook het inrichtings-, uitgifte- en beheerplan door de gemeenteraad goedgekeurd. Hiermee is het startsein gegeven voor een eerste selectieronde waarbij ondernemers zich kandidaat kunnen stellen om zich op dit nieuwe terrein te vestigen. Op het duurzame en toekomstgerichte bedrijventerrein wordt een gemengd aanbod gecreëerd. Er is veel aandacht voor efficiënt ruimtegebruik, groen en water(huishouding) en de landschappelijke inpassing van het terrein. De ontwikkeling houdt ook rekening met de evolutie naar een zelfvoorzienende wijk en faciliteert vernieuwende technologieën.

Interesse of meer weten? Contacteer ons.

Persbericht

Kom ons #topteam versterken

Image description

Kom jij ons #topteam milieu versterken? Als medewerker klimaat werk je rond verschillende thema’s (energie, water, bodem, …) interessante en relevante milieu- en klimaatprojecten uit voor en bij onze lokale besturen. Onze nieuwe toezichthouder staat in voor onder meer het controleren van hinderlijke inrichtingen waarbij je raadgevingen en aanmaningen formuleert en waar nodig processen-verbaal opstelt.

We bieden je een aangename sfeer, professionele ondersteuning van het milieuteam en veel afwisseling en uitdaging.

Ben jij de toffe collega die we zoeken? Solliciteer ten laatste op 27 oktober. 

Profiel en functiebeschrijving

Toelichting bizLocator op 24 oktober

Op 24 oktober organiseert Interleuven, i.s.m. het Agentschap Innoveren & Ondernemen en ORIS nv een infosessie over het online platform BizLocator. bizLocator.be brengt aanbieders van professioneel vastgoed, lokale besturen en ondernemers met elkaar in contact. Partnergemeenten kunnen het aanbod ook integreren op de eigen website. 

Doelgroep: schepenen en ambtenaren lokale economie van onze besturen.

Schrijf nog snel in!
Image description

Opleidingsdagen veilig werken op hoogte

Image description

Vanaf eind oktober organiseert onze dienst preventie maar liefst 10 opleidingsdagen veilig werken op hoogte. Deze vinden plaats op 9 locaties in ons arrondissement. In totaal zullen 146 werknemers van lokale besturen deelnemen.

Het uitvoeren van werken op hoogte met behulp van ladders en stellingen gebeurt vaak in risicovolle omstandigheden. De voornaamste risicofactor voor personen, betrokken bij het gebruik, de montage en demontage van stellingen, is het valgevaar. De preventiedienst van Interleuven biedt de besturen dan ook een praktische opleiding aan die erop gericht is om ongelukken te vermijden. Aan alle deelnemers wordt een opleidingscertificaat als bewijs van deelname geleverd.

Geslaagde infodag ecologisch beheer openbaar domein

Op 17 oktober 2019 organiseerden Interleuven en IGO een gratis infosessie ‘ecologisch beheer van openbaar domein’. Het onderwerp sprak zeker aan want maar liefst 75 deelnemers uit 19 gemeenten en steden schreven zich in.

Image description
Image description
Image description
Image description
Fotoverslag en presentaties

64 gemeenten ondertekenen klimaatengagement

Afgelopen vrijdag 18 oktober ondertekenden 64 gemeenten en steden uit Vlaams-Brabant, waaronder 29 uit het arrondissement Leuven, een nieuw klimaatengagement.

De lokale besturen engageren zich ertoe om samen met Interleuven, Haviland en de provincie werk te maken van een sterk en doorgedreven klimaatbeleid.

Projectaanbod Interleuven
Image description
Image description

Nieuwsbrief van de intergemeentelijke vereniging Interleuven. 

​​​​​​​www.interleuven.be / [email protected]

Facebookicon
Twittericon
Instagramicon
If you want to unsubscribe, click here.
Powered by Sender.net