‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk hem in je browser.
Image description

Nieuwe kunstgrasvelden voor Lubbeekse sportverenigingen

Kunstgras terrein VK Linden

Het nieuwe kunstgrasveld van VK Linden

Met de ondersteuning van Interleuven – dienst Gebouwen & Infrastructuur worden in de gemeente Lubbeek twee nieuwe, multifunctionele kunstgrasvelden aangelegd. Een eerste veld komt er op de gemeentelijke sportsite waar voetbalclub SMS Lubbeek haar thuis heeft. Het andere veld komt er op de terreinen van voetbalclub VK Linden in de gelijknamige deelgemeente. De multifunctionele velden kunnen ook door andere sportclubs of scholen gebruikt worden.De werken aan het kunstgrasveld van VK Linden lopen ondertussen op zijn einde. Na een keuring van het veld door de voetbalbond zal op zaterdag 4 september het terrein voor een eerste keer in gebruik genomen worden. VK Linden ontvangt voor die openingswedstrijd FC Melsbroek.Op het terrein van SMS Lubbeek is onlangs het proefsleuvenonderzoek archeologie afgerond en werd een vervolgonderzoek niet nodig geacht. Na goedkeuring van de archeologienota zal de aannemer het werk aanvatten. Verwacht wordt dat de werken eind oktober opgeleverd worden zodat SMS Lubbeek hier vanaf midden november haar wedstrijden kan afwerken. In tussentijd kunnen zij terecht op het terrein van VK Linden voor de thuiswedstrijden.

Image description
Image description

De voorbereidingen op het terrein van SMS Lubbeek (links) en het terrein van VK Linden tijdens de aanleg (rechts).

Bekijk de reportage van ROB (vanaf 0.50)

Aanleg wegenis bedrijventerrein Lewa afgerond

Image description

Het bestaande bedrijventerrein Lewa wordt uitgebreid met 2ha. De nieuwe wegenis is aangelegd. Deze uitbreiding ambieert een optimale invulling, meerlagig en meervoudig gebruik van de percelen. CO2-neutraliteit en materialencirculariteit is verplicht. Voor de zones A en B dient telkens één bouwconcept te worden uitgewerkt waarbinnen meerdere gebruikers een invulling verkrijgen. Zone C kan worden ingericht met één of meerdere bedrijfsverzamelgebouwen. Hiervoor wordt nog een wedstrijdformule uitgewerkt.

Lees meer over het project

Grote interesse voor PBW-opleiding 'aanslaan van lasten'

In het najaar van 2021 organiseert de Preventiedienst van Interleuven een nieuwe opleiding ‘aanslaan van lasten’ voor de aangesloten besturen. Net zoals vorige edities kan deze opleiding op een grote belangstelling rekenen. Interleuven mag meer dan 100 werknemers uit haar verschillende gemeentes en brandweerposten ontvangen en dit tijdens 20 opleidingsmomenten. De theoretische en praktische opleiding vindt plaats in de accommodatie van de gemeentes die zich hiervoor kandidaat stelden.Het hijsen en heffen van lasten is een verantwoordelijke opdracht die veel kennis vereist. Een opleiding in het aanslaan van lasten geeft de werknemer meer inzicht in de verantwoordelijkheden en aansprakelijkheid op het gebied van veilig hijsen en veilig aanslaan van lasten. Dankzij deze opleiding zullen werknemers in staat zijn om lasten correct en veilig te hijsen, en om ongevallen met vallende lasten, slingerende, loshangende kettingen enz. te voorkomen.

Nieuwe vacature(s)

Wij zijn op zoek naar een:

Zelf interesse om ons team te versterken? Of ken je iemand die perfect binnen het IL-plaatje past? Hou alvast al onze kanalen in de gaten voor nieuwe vacatures!

Image description

Nieuwsbrief van de intergemeentelijke vereniging Interleuven. 

​​​​​​​www.interleuven.be / [email protected]

Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon
Klik hier om je uit te schrijven.
Powered by Sender.net