‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk hem in je browser.
Image description

Gemeenten ondertekenen Energie- en klimaatpact | Interleuven ondersteunt

Image description

Het nieuwe Lokaal Energie- en Klimaatpact (LEKP) van de Vlaamse Overheid werd ondertekend door 294 steden en gemeenten. Hierbij mag ook iedereen uit het arrondissement Leuven gerekend worden. Interleuven wordt erkend als ondersteuner en zal concreet de vennoten bijstaan in projecten die binnen de vier werven van het pact georganiseerd worden. Voor concrete voorbeelden van projecten en meer info, klik op de link hieronder.

Interleuven ondersteunt energie en klimaat

Laatste burgemeestersoverleg terug digitaal

Omwille van de stijgende coronacijfers en de aangepaste covid-maatregelen, werd beslist om het laatste Burgemeestersoverleg van 26 november 2021 opnieuw digitaal te laten plaatsvinden. Door deze switch naar een digitale editie werd ook het bezoek van minister Bart Somers uitgesteld. De minister zal zijn bezoek aan het burgemeestersoverleg, in het kader van de regiovorming binnen Vlaanderen, inplannen tijdens het voorjaar 2022.

Langs pelgrimswegen naar Scherpenheuvel - slotmoment

Image description

Na de sneak preview van de route vanuit Tremelo, in mei 2021, worden momenteel de laatste knelpunten van de vier pilootroutes onder de loep genomen. Zo kunnen wij de routes in het voorjaar bewegwijzeren. Op zondag 24 april 2022 wordt er in Scherpenheuvel een slotmoment voorzien. Noteer deze datum dus alvast in je agenda, bijkomende informatie zal later gecommuniceerd worden via onze kanalen! Wij hopen jullie daar allemaal te mogen ontvangen.

Bezoek de projectwebsite

Bijzondere Algemene Vergadering Interleuven op 15 december 2021

Op woensdag 15 december 2021 wordt de bijzondere algemene vergadering van Interleuven georganiseerd. Omwille van de geldende coronamaatregelen zal de vergadering digitaal doorgaan via Microsoft Teams. Deze vergadering zal onder meer de begroting en het beleid van 2022 behandelen. Voor vragen kan u contact opnemen met Sofie Delaere, directiesecretariaat, 016 28 42 68.Tijd: 19.00 uur

Plaats: digitale vergadering via Microsoft Teams

Volgende fase Keiberg-Vossem gaat van start

Image description

Op het bedrijventerrein Keiberg-Vossem in Tervuren komt het technisch verzamelgebouw stilaan boven de grond uit. Van vijf bedrijven die willen aankopen in fase 1 werd het ontwerpdossier goedgekeurd. Binnenkort wordt daarom de tweede fase van de uitgifte gelanceerd. In deze tweede fase zullen kandidaat-ondernemers via een wedstrijdformule zich kandidaat kunnen stellen voor een vestiging op de zichtlocatie langsheen de Leuvensesteenweg. Hou zeker onze kanalen en de projectwebsite in de gaten voor meer info!

Welkom bij Interleuven

Deze maand heten we een nieuwe collega van harte welkom bij Interleuven! Vincent Peeters is 26 jaar jong en ging als de nieuwe landmeter aan de slag bij onze afdeling Gebouwen & Infrastructuur. Als landmeter staat hij in voor de opmetingen, afpalingen, plaatsbeschrijvingen, schattingen, afbakeningsplannen en nog veel meer. Wij wensen Vincent alvast veel succes bij Interleuven.

Nieuwe vacature(s)

Zelf interesse om ons team te versterken? Of ken je iemand die perfect binnen het IL-plaatje past? Hou alvast al onze kanalen in de gaten voor nieuwe vacatures!

Image description

Nieuwsbrief van de intergemeentelijke vereniging Interleuven. 

​​​​​​​www.interleuven.be / [email protected]

Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon
Klik hier om je uit te schrijven.
Powered by Sender.net